Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya
JAWA  

Contoh Surat Undangan Walimatul Khitan Bahasa Sunda

Salira TV – Calon Media Online – www.salira.tv | Data ini hanya contoh, nama dan lain-lain di tulisan ini bukan nama sebenarnya.

ULEMAN
Kahatur: Bapak/Ibu/Sdr/i
……………
Di Tempat

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam Silaturrahmi Simkuring sangakeun pamugi Bapak/Ibu/Sdra/i aya dina sehat wal afiat.

Salajeungna manawi teu aya cegahing Gusti nu Maha Suci simkuring sakulawargi ngamaksad bade Tasyakur bini’mat dina raraga parantos di khitan pun anak anu wastana MUHAMMAD NASRULLAH dina dinteun sabtu kaping 06 November 2021 M. bertepatan 2 Rabiul Tsani 1443 H.

Kuhal sakitu ngalangkungan ieu serat simkuring sakulawargi ngulem ka Bapak/ibu/Sdra/i. Ngahaturanan ka rorompok dina :

Dinteun: Ahad
Kaping: 07 November 2021 M / 3 Rabiul Tsani 1443 H
Waktos: Tabuh 12.30 WIB (Ba’dza dzuhur dugi karengse)
Tempat: Rorompok Simkuring Kp. Panyalahan No 105 Rt 02 Rw 08 Desa Sukaherang, Kecamatan Singaparna, Kabupaten Tasikmalaya.

Sakitu anu tiasa kapihatur neda pidoana tisadayana Mudah-mudahan pun anak sing janteun putra anu Saleh, di paparin kasehatan, kakiatan lahir bathin, Aamiin, sareung kabingahan anu teu aya hinggana saupami Bapak /Ibu/Sdra/i tiasa ngalu’uhan hadir dina waktosna.

والسلام عليكم ورحمة الله وبرگا ئه

Baktos Simkuring Sakulawargi :
FIRMANSYAH
DEDEWATI

PANGAJEUNG-NGAJEUNG
1. BPK. HAMIM (ALM) SARIMBIT
2. BPK. MUMUN SARIMBIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.